Så här gör du

Instruktioner för SmartTV

OBS! Fungerar endast med Samsung/LG SmartTV
När du utför nedan angivna instruktioner, tänk på att de måste göras från en PC med webbläsare. Det fungerar även att göra detta via en telefon/ipad.

1. Gå till din TV’s App Store

2. Sök efter programmet Smart IPTV

3. Kan du inte söka så ligger programmet under kategorin LIVSSTIL (Lifestyle)

4. När du har laddat ner Smart IPTV programmet så starta det, där får du något som heter MAC ADRESS den kan t.ex. se ut så här A5:44:6F:X3:33:76. Kopiera MAC Adressen och skicka den till oss eller försöker du själv.

5. Gå till denna sida http://siptv.eu/mylist/

6. Längst ner i fältet DELETE PLAYLIST skriver du in din MAC Adress och trycker på DELETE

7. Ovanför har du något som heter ”Add external playlist links (URLs), with auto-update” Här fyller du i följande MAC: Din MAC Adress Link: Länken du fått av oss via mail Välj Various i dropdown listan Välj Enable List Logos Kryssa INTE i Save Online (Gör bara detta om du inte får det att fungera) Tryck på ADD LINK

8. Starta om din TV nu och det ska fungera. När du har startat om måste du trycka på blå knapp på fjärrkontrollen för att sortera kanalerna i grupper efter länder. Observera att det finns länder som har VIP kanaler och då står dom under VIP plus respektive land. Sedan har du listor som heter ENGLISH eller CARTOON osv osv dessa är inga kanaler det är video on demand innehåll. Här kan du spola fram och pausa hur du vill. Om du får problem med sega eller hackande kanaler beror de i 99% av fallen på wifi. Försök att inte köra på wifi
Tänk på att Smart IPTV är ett betalprogram som kostar ca 50kr. Den är gratis i 7 dagar och när din provperiod gått ut så måste du köpa programmet. Det gör du här http://siptv.eu/activation/ Efter du köpt programmet så kommer din playlist nollställas så du måste följa steg ovan en gång till. SmartIPTV appen har ingenting med oss att göra, vi ansvarar inte för dess funktionalitet och vi har ingen support för denna app. Då får du vända dig till info@siptv.eu Köpet av appen har inte heller något med oss att göra, så maila oss inte frågor ang. dess betalning
Tänk på detta! En TV ansluten med Wifi fungerar oftast bra om man har sin router nära. Annars så ser vi helst att man kör med kabel.

SS-IPTV
Uppladdning via länk (externa spellistor)

Steg 1 : på huvudskärmen klicka på Inställning knappen i appen.

Steg 2 : Gå till General underavdelning av appens pressinställningar och Get code -knappen. Din kod kan endast användas 24 timmar (eller tills ny kod genereras)
Du använder denna kod för att skapa M3u-lista via PC.

Steg 3 : Gå till huvudwebben http://ss-iptv.com/en/users/playlist av SS IPTV officiella app för att ladda upp spellista
Ange mottagna koden på Enter Connection Code och tryck Lägg till enhet knappen.

Steg 4: Efter att du har lagt till din TV, vänligen klicka på alternativet Extern spellistor och gå sedan till ADD ITEM- knappen
Fyll din m3u-lista döp din spellista på namn till vad du vill. tryck sen på ok och avsluta med Save då kommer en grön text upp om att din spellista nu är laddad.

Steg 5 : Tillbaka till huvudskärmen på din smarta TV. Din interna spellista finns tillgänglig på Min spellista på huvudskärmen. Nu kan du klicka på Min spellista för att titta på kanaler. När du laddar upp den nya ss iptv-listan kommer den att ersättas med den gamla.

Skaffa IPTV idag!

Prova 10 dagar

Prova 10 dagar för 99kr
- avgör sedan hur bra det var!

Köp direkt

Köp 13.000 kanaler direkt - se all sport och film i världen!

Instruktioner

Om du är osäker på hur du gör, läs våra instruktioner!

Ansök om ditt konto redan idag

EnglishSwedish